MAGYAR | SLOVENSKY
29november, 2014

Sziasztok

Nórikának hívnak.Nagyon kiborít a mai rohanó világban,hogy egyre kevesebb családban főznek otthon.Sőt,egyre több háznál nincs étkezőasztal sem,mindenki külön eszik.Szeretném ,ha minél többen használnák a konyhájukat,kísérleteznének bátran.

Eltelt pár év,mióta először fakanalat ragadtam… .,azóta begyűjtöttem jó pár receptet.Szinte minden itt leírt receptet számomra olyan kedves emberektől kaptam ,tanultam,akiket nagyra értékelek,közülük sajnos páran már elmentek….

Megosztom hát veletek amit eddig megtanultam,amit tanulok,és amit útközben még tanulni fogok,hiszen folyamatosan tanulunk még mindannyian…

Csak olyan recepteket gyűjtöttem itt össze ,amit meg is főztem,sütöttem,vagy összeraktam.Igyekszem mindenhez fotókat csatolni,hogy láthatóak is legyenek a leírtak.Mivel az eltelt évek alatt eszembe sem jutott lefényképezni amit készítettem,a hiányzó fotókat csatolom újrakészítéskor.

Itt szeretném elmondani,hogy a weboldalon, illetve a képgalériában található képek szerzői jogvédelem alatt állnak!

Tehát addig ameddig a kép készítője írásban nem nyilatkozik a képek szabad felhasználhatóságáról, a képeket szerzői jog védi. Az a személy, aki a nem szabad felhasználású képeket lementi és saját oldalán, sajátjaként megjelenteti, bűncselekményt követ el, mely komoly büntetőjogi eljárást vonhat maga után.
A jogdíjas képek sajátként való megjelentetése bűncselekmény!

 

Alkossunk együtt a konyhában.Te is képes vagy rá,és hidd el az eredmény nem marad el!!!

Jó lenne ,ha egyre többen főznének otthon,ha minnél több család ülne együtt az aszatlhoz, élvezné egymás társaságát,és persze a házi ételek ízét.

 

“Tudod, miért fontos a finom étel? Összehozza az embereket, bárhonnan származnak is. Mindenkit barátságossá tesz és mosolyt csal az arcára.”

A hercegnő és a béka c. film

 

 

 Főzzünk,süssünk együtt szeretettel ! 🙂

 

 

If you like this meal, Share it please :)

Nem kommentelhető tartalom